Rochite, fustite si bluzite de primavara-vara...colectie noua :)

M-am simtit inspirata zilele astea, asa ca am lucrat cu drag si spor :) Odata cu primele modele, ideea mea parca incepe sa prinda contur. Umbland prin magazine...si prin dulapurile cu materiale ce asteptau cam de mult timp sa fie lucrate, am gasit pana la urma ceva care sa-mi placa. Inspirata de fiecare material in parte...si de Dinny, m-am apucat sa schitez modelele si pe urma sa construiesc tiparele. Intotdeauna ma gandesc cum ar arata si cum s-ar simti Dinny imbracata cu hainele pe care le fac. O vad cum le imbraca...si incerc sa-i fac treaba cat mai usoara :) Ii place sa zburde si sa faca piruete, asa ca fustitele si rochitele trebuie neaparat sa fie lejere si vaporoase.


1. Rochita de primavara-vara, cu croiala lejera, talie inalta si manecute raglan bufante; bumbac 100% (5-6 ani) Se inchide in fata cu un nasturel.


2. Rochita romantica, vaporoasa din tripluvoal, dublata, cu o danteluta fina la jupon. Se ajusteaza pe talie cu un cordon lat. La spate, are doua bretele late, in V.




3. Din acelasi material, fustita creata pe elastic.

4. Fustita creata, cu elastic in talie, racoroasa, foarte placuta la purtare, voal suprapus (5-6 ani)



5. Fustita eleganta din matase artificiala, foarte placuta la purtare. Funda in partea din stanga fata.Jupon din voal alb terminat cu un volan cret din tulle ce-i da volum. (5-6, 6-7 ani)



6. Se poate purta cu acest top finut si elegant din voal cu danteluta. Bretelutele se incruciseaza pe spate; se inchide in fata cu nasturei in forma de floricica (5-6 ani)



7. Fustita creata in talie, pe elastic; dublura  cu danteluta fina la tiv. Bumbac 100%. (5-6, 6-7 ani)


8. Rochita de vara, croiala lejera, racoroasa, bumbac 100%; se ajusteaza pe corp cu un cordon care se leaga intr-o funda, la spate (5-6 ani)



9. Rochita din bumbac cu volan dublu si danteluta. Se inchide la spate cu fermoar. (6-7 ani)

10. Din acelasi material, un top vesel pentru verile calduroase. Se inchide in fata cu nasturei in forma de floricica (6-7 ani)

11. Fustita creata, cu elastic in talie si volan lat in partea de jos, bbc 100% (5-6, 6-7 ani)

12. Rochita de primavara, din jerseu subtire, cu talie inalta si fundita pe piept (6-7ani)

13. Sarafan din stofa subtire, nesifonabila. Croiala lejera, danteluta fina la volanul dublurii. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns (5-6, 6-7 ani)


14. Fustita eleganta cu volanase, din stofa subtire, nesifonabila. Cordon cu elastic in partea din spate (5-6 ani)

15. Bluzita Clopotel este o bluzita lejera, cu platcuta, incretita in fata si in spate pentru a-i da largime. Gulerasul alb si bentita cu nasturi rosii in forma de inimioara ii dau un aspect vesel si jucaus. Este confectionata din bbc 100% (5-6 ani).





 Ghioceii de la Dinny, de 1 Martie!

4 comentarii:

accent spunea...

imi plac f mult modelele. cred ca si fetitele mele le-ar purta cu placere. ele sunt mai mofturoase in privinta fustitelor si rochitelor, prefera pantalonii. faci si la comanda? as vrea fustita nr5- cea cu fundita- pentru o fetita de 3 ani si rochita2 pentru 5 ani. cum pot afla ce materiale ai pentru ele?

Dinny spunea...

Mai am in stoc materialele de la cele doua modele solicitate. Va rog sa-mi trimiteti dimensiunile fetitelor (cele din tabelul de la postarea- "De unde puteti cumpara hainute Dinny Kids"), la adresa de contact. Daca doriti anumite modificari la modele, de ex: fara volanas din tulle, sau cu volanasul de culoare alba, nu fuchsia, sau doriti sa adaug sau sa elimin ceva de la modele, va rog sa-mi comunicati! In limita posibilitatilor, voi raspunde la toate solicitarile. Va multumesc pentru incredere si astept mail-ul dvs!

laura spunea...

Sunt superbe! Preturile cum le pot afla? Multumesc!

Dinny spunea...

Multumesc mult pentru apreciere! Preturile pornesc de la 25RON si variaza in functie de complexitatea modelului si marimea fetitei.
Daca doriti amanunte pentru unele modele, va rog sa ma contactati la adresa: alxcarmen@yahoo.com
Multumesc!