Dinny Kids Collection- o idee ce se va materializa curand




Dinny Kids Collection- Creativitate pentru un zambet- isi propune sa fie un atelier de creatie vestimentara dedicat copiilor intre 2 si 14 ani. Va produce si comercializa  piese vestimentare si accesorii pentru a acoperi tinute pentru: gradinita/scoala, joaca, si de ocazie- produse standardizate, pe comanda si personalizate. 
Produsele Dinny Kids, elegante, simple, vesele si moderne, din materiale prietenoase si de calitate (in special fibre naturale), sunt create cu dragoste, grija si deplina intelegere pentru nevoile copiilor. Obiectivul acestei colectii este sa confere confort, placere si unicitate copiilor dumneavoastra, facandu-i sa se simta fericiti, deci, sa le aduca zambete pe fata. 

Preocuparea pentru propriul aspect se naste inca din copilarie. Hainele cu un croi bun, facute cu gust si potrivite ca marime ii va face pe copiii nostri sa se simta bine in pielea lor, sa fie veseli si dezinvolti, asa cum ii dorim si noi sa fie. Cultivandu-le de mici, simtul estetic, vor invata sa-si aleaga mereu haine de bun gust.

Accesoriile completeaza si aduc un plus de eleganta si originalitate oricarei tinute, dar sunt in general marginalizate de catre producatorii si comerciantii articolelor vestimentare destinate copiilor. Dinny Kids va ofera o gama diversa de accesorii: gentute, cordelute, esarfe, palariute si cordoane asortate cu articolele vestimentare de baza din colectie.



Conform specialistilor, cele mai nimerite culori pentru copiii cu varste intre 0 si 14 ani sunt cele vesele si luminoase, care sa le scoata in evidenta prospetimea.
Toate produsele sunt lucrate manual, unicat sau de serie foarte mica si se evidentiaza prin originalitatea modelelor, a combinatiilor de culori si materiale...si la cerere, pot fi personalizate

Dinny Kids este o colectie flexibila: produsele pot fi confectionate din materialele dumneavoastra, sau din materialele oferite de atelier. De asemenea,  puteti cere anumite modificari asupra modelelor.

Va astept cu placere impresiile si sugestiile: pe blog, prin e-mail: alxcarmen@yahoo.com, sau la telefon: 0722255202