Rochii, fuste si bluze de primavara-vara

Va propun cateva modele de rochii, fuste si bluze din colectia DinnyKids de primavara-vara. Se pot purta atat la gradinita sau la scoala, cat si cu diverse ocazii. Materialele sunt usor de intretinut, iar modelele sunt  comode, dar si elegante, asa ca, fetita dumneavoastra se va simti deosebita, fie ca va merge la scoala, la o petrecere, sau la plimbare.

Rochita cu fusta clos-incretit, dublata. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. 


Rochita-sarafan lejera si comoda.  Platca crosetata, cu fir lucios, ii da o eleganta deosebita. Se inchide la spate cu un nasturel cu pietricica. Croiala pentru orice silueta.



Rochita inflorata, din bumbac, pentru vara.  Are doua volane late in partea de jos. Se inchide la spate cu fermoar ascuns si se ajusteaza in talie cu cordon. Croiala lejera, potrivita pentru orice silueta.





Fustita din stofa mov  inchis, cu doua volane dispuse oblic in partea din fata. Se ajusteaza pe talie cu elastic in partea din spate a cordonului.


Fustita eleganta din stofa crem cu cute in fata si in spate. Dublura are un volanas in partea de jos. Cordon cu elastic in partea din spate pentru ajustare pe talie.


Fusta alba, dublata, semi-clos incretit, cu garnitura din catifea grena si danteluta alba in partea de jos. Se inchide la spate cu fermoar ascuns si copci. Se poate asorta cu orice bluza sau tricou.

Bluzita subtire, din bumbac. Manecutele albe,  brodate si fundita din satin de  pe piept ii dau un aer vesel si jucaus.



Bluzita alba, deosebita, cu manecute scurte, usor bufante si cu croiala oblica. Se inchide cu nasturei in forma de floricica. Material subtire, foarte placut la purtare si usor de intretinut.
 


Fustita de vara din bumbac, cu volan lat . Are elastic in partea din spate a cordonului.













Un comentariu:

Naddya spunea...

Imi puteti spune, va rog ce pret au sarafanele? Sarafan blue navy cu garnitura alba si Sarafan blue navy cu fusta semiclos?