Rochite elegante


Rochita din tafta, dublata. Se inchide la spate cu fermoar.




Cordon cu funda dubla: alba si rosie, cu  garnitura din paiete si perlute.



O rochita deosebit de eleganta, alb cu negru. Corsaj din dantela dublata cu organza.  Fusta ampla, clos incretit, din piersica neagra, jupa cu volan lat din tulle negru. Se inchide la spate cu fermoar.
 


Cordon din acelasi material, cu garnitura din paiete si perlute. 



Se poate purta cu acest bolerou din catifea elastica sau cu jachetica alba de la postarea http://dinnykids.blogspot.ro/2012/06/jachetica-eleganta.html



Rochita alb cu mov. Bluza din crep satin alb, acoperit cu dantela argintie,  fusta din tafta mov acoperita cu organza de aceeasi culoare.

Cordon cu funda mare, dubla, din organza alba si dantela argintie.


Gentuta asortata, confectionata din aceleasi materiale. Toarta si bordura de la clapa, argintii.



Rochita din tafta gri-bej, acoperita cu dantela argintie. Fusta ampla cu garnitura de trandafiri in talie. Decolteu la baza gatului. Se inchide la spate cu fermoar.


Rochita din tafta crem-aurie, dublata. Guleras crosetat manual, in jurul decolteului. Cordon cu garnitura din paiete si perlute. Fusta ampla, clos incretit. Se inchide la spate cu fermoar.


Opt dintre modelele DinnyKids au vazut, anul trecut, "luminile rampei" :) Printre ele s-au aflat si cele de mai sus. Evenimentul a avut loc la prezentarea de moda din cadrul Serbarii de Craciun a Colegiului Tehnic Maria Baiulescu. Aici urmez, in prezent, cursurile clasei de Design Vestimentar.
Copiii au fost absolut adorabili si....au purtat si prezentat cu mare placere creatiile DinnyKids.


Pregatiri in culise pentru defilarea de pe podium...


...trei dintre frumoasele manechine, inainte de prezentare...:)




2 comentarii:

Anonim spunea...

Buna, as dori sa stiu ce pret au rochitele si cum se poate face comanda. Multmesc

Dinny spunea...

Prețul rochitelor este intre 50 și 180 RON. Pentru detalii comanda, intrați la pagina: www.dinny kids.blogspot.ro/2012/04/de-unde-puteti-cumpara.html