Hainute de buna calitate, la preturi rezonabile

Personalitatea copiilor incepe sa se dezvolte inca din primul an de viata. Stiu de mici ce vor sa manance, ce le place sa faca si ce nu le place, jucariile preferate, persoanele pe care le agreeaza sau nu. Sunt de multe ori foarte vehementi in a-si arata gustul si preferintele, chiar si in privinta hainelor. Isi fac, mai mult sau mai putin, programul propriu de viata. Ca parinti, ar trebui sa-i lasam pe cei mici sa-si dezvolte gusturile, nu sa-i infranam, chiar daca nu totdeauna se potrivesc cu ale noastre. Copiii nostri sunt mici omuleti ale caror gusturi merita respectate (la fel cum ar trebui sa respectam si gusturile celorlalti adulti :)), nu niste papusi pe care le imbracam numai dupa gustul nostru. La varsta gradinitei,  putem deja sa-i consultam in privinta hainelor cand mergem cu ei la cumparaturi, ca sa nu ne trezim apoi ca-i luam ceva si apoi refuza cu indarjire sa se atinga de ele. Cand se pregatesc dimineata sa mearga la gradinita sau la scoala, de multe ori suntem prea grabiti ca sa-i luam in seama, asa ca le impunem vointa noastra. Pentru dezvoltarea normala a lor, ca mici persoane independente, trebuie le lasam posibilitatea de a alege....si nu numai in privinta hainelor. De mici trebuie sa-i indrumam cum sa se imbrace: in functie de temperatura de afara, de locul unde isi va petrece urmatoarele ore si sa le aratam cum sa combine hainele intre ele, ca sa armonize culorile. Apoi sa-i incurajam sa gandeasca singuri...sa aleaga singuri. Gusturile se formeaza in copilarie, dar se si educa...iar noi suntem primii lor indrumatori in a-i invata sa aleaga frumosul in locul prostului gust si originalitatea in locul copierii. Putem sa-i ajutam pe copiii nostri sa-si gaseasca propriul stil care sa-i deosebeasca de ceilalti, care sa le reflecte personalitatea, adica sa vorbeasca despre ei.
 
Problema cea mai mare in privinta hainelor pentru copii este: de unde le cumparam si la ce pret? Putem sa ne imbracam copiii cu haine frumoase si de buna calitate fara sa pierdem o multime de timp colindand magazinele?  Putem gasi haine la preturi rezonabile fara sa fie chinezarii sau turcisme? 
Pe urma, nu toti avem copii care se incadreaza in masurile pe care le gasim in magazine. Ce facem?
Va spuneti, probabil, ca hainele facute la comanda costa prea mult. Nu neaparat! DinnyKids isi propune sa rezolve aceste probleme ale dumneavoastra: hainute facute exact pe masurile copilului dumneavoastra, la preturi comparabile cu cele din magazine. Modelele Dinny Kids sunt deosebite, unicat, iar executia de o calitate ireprosabila. Daca insa doriti altceva, puteti cere  modificari asupra modelelor pe care vi le propune aceasta colectie, sau alte modele care nu se regasesc aici. Puteti trimite o poza sau o scurta descriere. De asemenea, puteti comanda si accesorii asortate la tinutele respective (palariute, berete, caciulite, posete, esarfe sau cordelute), sau la hainele din garderoba copilului.

Comenzile se pot face prin intermediul acestui blog, printr-un e-mail, sau telefonic. Simplu si comod.

Niciun comentariu: